Вересневе
Швидка. Не хоче забариться.
Весна ж і літо будуть сниться,
Бо для душі вони - маяк!
Її причали і столиця.
А осінь рання. Ще в теплі.
Іще буяє зелень яро.
Хіба лише за крутояром
Пожовкла у якімсь стеблі.
Але повсюдно не линяла.
Проте поважчали плоди,
Достиглі, з пахощами літа.
І даль огрому, сонцем лита,
Ще не пускає холоди,
Та вже врочиста, як молитва...
2012
Свидетельство о публикации №112090403362
И ОПТИМИЗМ ! ТРОГАЕТ ДО ГЛУБИНЫ ДУШИ ...
СПАСИБО ВАМ , ВЯЧЕСЛАВ ЕВГЕНЬЕВИЧ !
Любовь Иващенко-Сизых 05.12.2014 19:22 Заявить о нарушении