Грiм гримить сердито...

Почорніло небо,
Наче уночі.
Розлютився вітер -
Листя рве в дощі!

Грім гримить сердито,
Гуркотять шибкИ,
Полякались квіти,
Трави полягли!

Трусяться від холоду,
Навіть, комарі,
По кутках ховаються,
Кружляють вгорі!

До щілини мухи
Стрімко так летять!
Павучки втікають,
Від грози. Тремтять!

Мурав'їв не видко,
Десь поділись теж...
Весь город в водичці,
Та приємно, всеж!

Господарка осінь
Сміло надійшла,
Право керування
В літечка взяла!


Рецензии