В ту мить
І дощ пролився із землі у небо
В той день, коли зустріла тебе я,
В ту мить, як закохалась я у тебе!
Коли в очах твоїх сіро-зелених
Не тане крижаний кришталь,
А на душі вітрів холодних шаль,
Вкриває снігом почуття до мене.
Нехай зійде незвідана зоря,
Нехай із берегів повстане море,
Бо у житті моїм найбільше горе,
Коли з тобою я, та не твоя.
Свидетельство о публикации №112090306913