разом

Сьогодні уже не літо
Сьогодні ти вже не прийдеш
Залишилося чекати тебе лиш у сні
Але я вірю , що зустрінемося з тобою на весні
Можливо друзі . Можливо  коханці
Але знаю одне-ми прокинемося разом.Вранці.


Рецензии