Шуй даласы
Шуй даласы.
Иiлiп озен жугiрген,
куй даласы.
Оленiмдi силайын,
Аскар тауга.
Кок аспанда кун нурлап кала берсiн.
Жыр ойнаган гул мойында ак кобелек.
Сулу кыздай жайнаган бул-бул шешек.
Асау тайдай бурандап жел жугiрер,
Алдилеген бопесiн ан келiншек.
Бул далага карасам жан киалдап
Акемнiн домбырасындай Шуй аялап.
Бул далага коз салып карамасам
Конiлiм орын таппай кияктанып!
Свидетельство о публикации №112090305049