Ранкове сонце

ПЕЙЗАЖ ,ЩО ЩАСТЯМ НАДИХАЄ -
Є ЛІТНІМ РАНКОМ НА ДНІПРІ .
ПОТЕНЦІАЛ МОГУТНІЙ МАЄ -
ЕСТВО В НАРОДЖЕННІЙ ЗОРІ.

ПРИРОДИ ШЕЛЕСТ ЛЕДЬ ЧУТЛИВИЙ-
ДО СЕРДЦЯ ПРЯМО ДІСТАЄ.
А КРАЄВИД ТАКИЙ ВРАЗЛИВИЙ ,-
ДУШІ НАСНАГИ ПРИДАЄ .

МЕДОВЕ СОНЯЧНЕ ПРОМІННЯ,
ЩО ЛЕДЬ ТОРКНУЛОСЯ ЗЕМЛІ -
ВДИХАЄ СИЛУ І В КАМІННЯ ,
ЦІЛЮЩИХ СИЛ НЕСЕ ДУШІ !


Рецензии