Мода як зброя

У піснях нісенітниці в моду ввійшли –
Чим бездарніший приспів – тим кращє...
В своєму безглузді межі ми дійшли,
Занедбавши традиції наші.

Наші діти навчаються не по книжках –
Інтернет – цікавіший підручник!
Та приставка для гри у дитячих руках
Олівець замінила і ручку.

Ми і гадки не маємо, що йде війна,
За нетління безсмертного Духа,
Бо де Бога немає – там є сатана,
Хай почують це, хто має вуха!


Рецензии
"Бо де Бога немає – там є сатана,
Хай почують це, хто має вуха!"

Великолепный вывод.

...Успехов!!!

Раиса Мельникова   20.11.2013 00:06     Заявить о нарушении