Тиша

Як приголомшливо дзвенить у лісі тиша.
Все дихає, немов в солодкім сні...
Становиться ніяково мені –
Бо навіть вітер між гілок не свище!

Миттєво забувається тут туга
Під впливом чудодійної краси.
І краплі прохолодної роси
Знімають з босих ніг моїх напругу...


Рецензии