Рятувальникам
Завжди на бойовому чергуванні.
В умовах надзвичайних ситуацій
Проходять всі роботи рятувальні.
І знов вночі дзвонить сигнал тривоги,
Диспетчер наш новий приймає виклик.
Ми кожну мить готові у дорогу,
І до життя такого всі ми звикли.
Ми робимо свій вклад у добру справу
Здоров'ям ризикуючи, життям,
Та не потрібні нам почесні лаври слави,
Працюємо заради майбуття!
Свидетельство о публикации №112090303143