Сон

Мені наснився сон чудовий –
Доросла донечка моя...
У неї вже своя сім'я,
Свої турботи побутові.

Вона доросла. Що за диво?
І немовля в колисці спить.
Пройшли роки життя як мить,
Рідке волосся стало сивим.

Так, все, що мріялось, здійснилось,
Хоч дерево й не посадив,
Але побачив стільки див!
Та, мабуть, це мені наснилось...

Попереду життя цікаве,
Маленька доня поруч спить.
В майбутнє зазирнув на мить,
Поринувши у сон яскравий!


Рецензии