Моажа, мура, маьлхара
Талмаста хабар хоз цига хийла.
Дега чу эгlазло хlана lов вай,
Син ниl къайла, тишйенна, гlийла.
Сира денош доагlаш-долхаш,
Дего гойт ший цlаьрматал .
Мерза лийна уйлаш йоагlаш-йолхаш,
Баьдеча лув йист карматал .
Моажа , мура , маьлхара уврам ,
Гуйрен така човйаьнна улл.
Чlоагlлу кхерам тоссаш зулам,
Гlайгlа йувла сома буташ мул .
Сайре кхоачош синаоаз лув хийла,
Зlамига йуртилга корзагlа йоалл.
Тахан шийла йе мег аз ийла,
Укхаза тlеххьара наб йе воалл.
Гlермане, 02. Моажала бетта 2012 шу
Свидетельство о публикации №112090205139