***

за вікном твоїм - осінь.
літо, мабуть вже досить!
відтепер новий панує
жовто-багряний стиль.
слів своїх сіль
сиплю на сіро-білий стіл,
сиплю з останніх сил.

цієї осені
щось надірветься болісно.
шепотіти Твоє ім'я я буду,
немов зачарований, голосно.
Твоє ім'я завжди поруч,
завжди поряд.
Твоє ім'я - це синонім моря.

кричу. втрачаю голос.
моя мила, ти все ще
так сильно цього хочеш?..
знести старі руїни?
стати героїнею
однієї з моїх казок?

знову і знов
будуть казати
твої очі:
"так, милий, я хочу",

а я кожної ночі
виходитиму на вулиці
свого міста,
виходитиму на вулиці,
не знаходячи собі місця
вдома. невідомий світові,
загублений в світлі ліхтарів
шукатиму людей веселих,
людей сумних...
збиратиму серця закоханих,
ховатиму їх в сірий мішок
буденності.
ти - героїня
однієї з моїх казок...

цієї осені
щось надірветься болісно.
шепотіти Твоє ім'я я буду,
немов зачарований, голосно.
Твоє ім'я завжди поруч,
завжди поряд.
Твоє ім'я - це синонім моря.

01.09.2012


Рецензии