Ода Чугу ву

Хто каже про  Чугуїв наш завзято,
Напевно той історію вивчав.
Для нього кожний день у місті – свято,
Гостинних бо людей там зустрічав.

Чугуїв – Слобожанщини перлина,
Форпост, і центр військових таборів,               
Це місто – сад  для неньки  України,
Виховує достойніших синів.

Крім Рєпіна Іллі і Кожедуба
Славетних не злічити нам імен.
Не тільки за красу земля ця люба
З прадавніх найсуворіших давен.

Щось в цьому місті дуже особливе,
Це люди відчувають на собі.
Хто зміг вловити ледь помітне диво,
Той, мабуть, не розгубиться в юрбі!


Рецензии