Сьома школа

Бадьоро дзвіночок лунає –
Він кличе навчатися нас.
З ним труднощі разом здолаєм,
Не будемо гаяти час.

Цікаво нам вчитись у школі
З щасливою цифрою сім,
І місця у дружньому колі,
Ми впевнені, вистачить всім!

За нас вчителі хай радіють
Не тільки сьогодні – весь рік,
За те, що всі учні їх вміють
Любити чарівний світ книг.

Дзвіночок нас весело кличе,
Ми знов поспішаємо в клас.
Нам погляд сонливий не личить,
Дзвінок підбадьорює нас!


Рецензии