Моя школа
Хоч так давно останній дзвоник пролунав.
З цікавістю дивлюсь на світ навколо,
Тому що вчителів не обминав.
Я відчував себе у школі, як удома,
Були всі педагоги, як батьки.
Щаслива сімка – моя школа сьома
Приносить мені щастя крізь роки!
Свидетельство о публикации №112090202273