Розмай

Повір, брехати я не вмію,
Кажу лише як воно є:
Про тебе кожен день я мрію,
І щастя не зганьблю твоє!

Були в нас непорозуміння –
Ти все погане забувай,
Надбали вибачати вміння,
Давай поринемо в розмай!


Рецензии