Календар природи Серпень
У дворах гуляють усі діти,
Поки що жара, але частіше
В небі мла серпом збирає вишні.
Ще дощі від спеки навпіл рвуться,
А в садках гілки від фруктів гнуться.
Але не плетуть дочки віночки,
Листя мають жовті ободочки.
Сохне все повільно у природі.
Серпень часто плаче у негоді.
Але урожай такий багатий,
І усяк у серпні йому радий.
Свидетельство о публикации №112083107350