Вродлива, чарiвна, приваблива...

Олівцями кольоровими малює,
Осінь - скатертини й килими!
Не знайдеш краси такої, не існує,
Ані влітку ні взимі, ні на весні!

Хоч, по - свому, кожна гарна з них і мила,
Як дівчина, молодая, у танку,
Та вона - сумна, а з часом жартівлива -
То кохання в золотавому вінку!

Лиш вона, дитя плаксиве, зберігає,
Ту привабливість, чарівність, як ніхто!
Хто, скажіть, її вродливую не знає?
Всіх вона частує медом і теплом!


Рецензии