Журавлi сумують!

Журавлі сумують -
Відлітать пора!
Незабаром осінь,
А тоді й зима.

Журяться, - нема в них
Теплих кожушків,
Ані черевичків,
В'язаних носків!

ШапОк, рукавичок,
Бо прийде мороз,
А вони не звичні
Чуть такий прогноз!

Тож, збирають сили,
Щоб майнуть у путь.
На ключі розбились
І польоту ждуть!


Рецензии