Ольга Савинкова

ОЛЬГА САВИНКОВА
***

Я, как морская раковина
в этом песке человечьем…
Ты отыскать меня поспеши,
Ухо к груди моей приложи –
услышишь Вечное…

ОЛЬГА САВИНКОВА
превод на болгарски Величка Петрова
***
Като морска раковина
съм в пясъчния свят човешки.
Открий ме и побързай ти,
намери ме, приближи,
ухото на гърди сложи -
чуваш ли вечното...


Рецензии