Не див ться на час, бо в н зрадить!
Час шалено несеться вперед.
А душі молодіть не завадить,
Смуток не подарує нам мед.
Років Ваших не так вже багато,
Для мужчини дитячі роки.
Працювати ще довго, завзято,
Тільки зважені стануть кроки.
Це чудовий період життєвий,
Сила, досвід і мудрість прийшли.
Все у часі на причуд миттєве,
Ви зробити багато змогли.
То живіть іще довго здорові,
Щоб здійснити надії свої.
Хай відбудеться все у основі,
Мрії будуть яскраві, ясні!
( Світлана Камишна. 2012 рік)
Свидетельство о публикации №112082907296