трамвай

зимово-весняна ніч
спокушає мене теплим сном
я зрозумів одну річ:
трамвай вже давно пішов
він мчить разом з вітром вниз,
зі стежками говорить,німий
а я прокричу на біс:
де,душе моя,голос твій?
2012


Рецензии