ти ж бо живий
І відчували крики трав,
А доля бавилась престижем,
Шукаючи,хто з нас програв.
І споглядали звідусюди
Відлуння сонячних пісень.
Не бійся ти цілунку Йуди -
За ніччю прийде новий день.
Відкрий любов,зламай ті стіни,
Що сам створив і сам плекав.
Ти майстер танцю і творець картини -
Гори,поки душі не проміняв!
Осінній дощ і сонячне проміння
Осяють серце райдужним теплом,
Кожна хмаринка і усі живі створіння
Хай стануть у Незвідане вікном.
Іде від тебе і сягає вже мене
Та дивина,яку не пояснить словами.
Існує кровообіг між світами -
Не страшно,що доба як мить мине.
Ніщо тепер без сліду не зникає,
Усе лишає лінію на полотні.
І хоч раб до кайданів звикає,
На глибині залишає пісні
Нутро твоє — бурхливий океан,
Стрімкий потік і вітер веснянИй.
Танцюй життя,танцюй чарівний тан,
Не зупиняйся ні на мить,ти ж бо живий!
02.2011
Свидетельство о публикации №112082904397