ЧОМУ?!
хіба ж ти позабув про те
як ми ковбасились на дачі
під звуки гурту ДДТ
як ми ковбасились на дачі
під запах дусту ДДТ
чому розбив подвійнy Заппу
хоча і не скажу яку
чом вкрав мої шузи із драпу
й навіть не к'зав "Мерсі Боку!"
навіщо мене кинув круто
навіщо зрушив мій ніштяк
тепер в печері абсолюту
не оре мій обридлий квак
чому мні лома в спину вбухав
та крюком у сивий вус прибив
чому залив мні глину в вуха
і нашу спілку розвалив!
чому залив мні глину в вуха
і нашу спілку розвалив!
Свидетельство о публикации №112082902019
Лорд Брайтон 30.08.2012 23:21 Заявить о нарушении