Чи варто знову...

Чи не болить у мене рана?
А сам як думаєш,болить!?
І знову слово це, КОХАНА,
В устах твоїх теплом горить...

Не знаю навіть що сказати.
Мені б від слів своїх втекти....
Чи зможу знову я кохати
Крізь сотні років самоти!?

Чи зможу, а чи треба знову!?
Чи дійсно вартий ти того?
Щоб відродить кохання мову
На шрамах серденька мого...


Рецензии
Цей вірш теж дуже сподобався. Справжня лірика!

С уважением, Игорь Л.

Игорь Лукашенок   14.01.2013 00:28     Заявить о нарушении
дякую, приємно.

з теплом,

Лёля Капризоля   14.01.2013 16:04   Заявить о нарушении