Повертайсь!

Повертайсь до мене, любий, восени,
Хоч птахи в дорогу дальню відлітають!
Повертайсь, бо дуже сумно, щось, мені -
Я без тебе не живу, а виживаю!

Повертайсь, коли підуть сліпі дощі,
Коли вітер на сопілці знов заграє!
Повертайсь до мене, милий, уночі,
Або вранці, коли півні заспівають!

Повертайся з листопадом чарівним,
Як листочок упади мені під ноги!
З місяцем вернися молодим,
Хай залишать назавжди мене тривоги!

Повертайся! Я чекатиму завжди!
Не роби моє життя жалким, убогим...
Повертайсь, моє кохання і люби!
Розірви тяжкі цепи, оці, любовні!


Рецензии
Замечательная осень любви,понравилось,Сергей.

Сергей Ралло   28.08.2012 19:11     Заявить о нарушении
Спасибо огромное. Рада, что понравилось! С осенью Вас, теплой и нежной!

Раиса Андрейчук   29.08.2012 09:11   Заявить о нарушении