Миска нани

Даьсса латташ да цун пенаш,
Миска нане ламаз ду.
Тишаденнад, биркъе цlенош,
Каст-каста lела вахар гу.

Ший тайпара фост дувлийташ
Фусам тишабенна дlаэттаб.
Остага ханахьа мукх баийташ,
Вахаро са кхоачадаьд.

Тараз дувзош хьал цун хийла,
Нувра лаьца чаккхе йоагl.
Нани ламаз деш йа гlийла,
Цун оврат хозача кепе доаг.

Гlермане, 28. Мангала бетта 2012 шу


Рецензии