Ширмiвська земля

Ширмівська земля

Я з любов'ю споглядаю
На ліси твої й поля,
Сонце вінницького краю,
Щедра ширмівська земля!

Мої очі ти чаруєш
Різнобарв'ям трав полів,
Людям з щедрістю даруєш
Врожаї з своїх полів

Навесні, зимою й літом
Ти милуєш увесь світ,
У вбрання ошатне вдіта,
Мов дівча у цвіті літ!

20.08.12


Рецензии