breathe

вже весна починає дихати
сяє сонце в зимовім саду
і більше не треба кликати
я без слів і без сліз знайду

грає вітер живий при дорозі
крізь сірий сніг  сіяє кришталь
я стою на новому порозі
і минулого вже не жаль

березень 2011


Рецензии