Кричать над Украiною сичi...

Кричать над Україною сичі,
Пророчать мабуть нещасливу долю.
Кувати миром треба вже мечі
І йти у бій за правду і за волю.

Змести всю погань з кручі у Дніпро,
Щоб занесла вода далеко в море,
Роздати нею вкрадене добро,
Зламати зайд збудовані комори.

Тоді всміхнеться щастя по хатах,
Сичі замовкнуть,полягають спати,
І щастя стріне ранок у житах.
Не даймо Україну доконати.


Рецензии
ОЧЕНЬ ПОНРАВИЛОСЬ. БРАВО!!1

Людмила Стременовская Полищук   16.03.2013 09:47     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.