Практична уява
Цикорій блимне синім оком…
Руді суцвіття деревію…
Та ще полин з чортополохом…
Палітра серпня скупувата…
Та, слава Богу, сонце світить!..
В житті є доброго багато –
Його лиш треба нам помітить…
Смаглявий серпень весь в турботах –
Швидкий, діяльний – не дрімає!
Врожай зібрать – його робота! –
Картоплю нині він копає…
Чи десь капусту поливає…
Тому не дуже я зважаю,
Що повернулась знову спека, -
В ній позитивне відшукаю: -
Нехай! – Прогріє поперека!))
Чекає осінь нас багряна…
Буяють ще на клумбах айстри…
Зоря ще вранішня – рум’яна,
Ще яблуко я з’їм духмяне…
Щодо фантазій всі ми – майстри! ))
P.S. Багата уява розраду приносить,
За це її роботи не лишаю:
Крім неї ніхто мені настрій не створить,
Тому оптимізмом цей вірш завершаю!))
24.08.12
Свидетельство о публикации №112082706000