Нешла ши Хъармахьи

Шиниш кьали бяхъибил,
Хуги-хугиле бакlибил,
Къадарунтла шимазе,
Цаби бегlра жагайил.

Цаби бегl хугина ши,
Ну акlунил мер цаби,
Ахlарил дия нешла ши,
Хъармахьи жан Хъармахьи.

Гlяхl гъубзнани бицlибил,
Жагой рурсбе акlунил,
Цаби эх ши Хъармахьи,
Жан ахlарил нешла ши.

Назму нуни лукlулра,
Дия Хъарамахьилис,
Гlурра салам укlусра,
Ахlарил нешла шилис.


Рецензии
Салим, как тебе форум?

Аминат Абдурашидова   06.09.2012 20:25     Заявить о нарушении
очень даже отлично, по больше бы таких форумов.

Салим Герейбеков   06.09.2012 20:49   Заявить о нарушении