один из первых... написала лет в 14-15... улыбает
Нестриманой, грубой, дурной,
Хто тебе полюбить такою?
Хто цей нереальний герой?
Він врешті тебе зрозуміє,
І серце відкриє твоє?
Не віриться що хтось зуміє,
Але надія ще є.
Він буде з тобою читати
Ту ж книжку дванадцятий раз,
І кожного дня сперечатись,
Забувши про справи і час.
Він буде с тобою гуляти
Годинами в парку зимою,
І кожну хвилину казати,
Що хоче буть тільки з тобою.
Він зможе тебе розсмішити,
І зірку тобі подарує,
І ще даруватиме квіти,
Тремтітиме, коли цілує.
Він буде тобі пробачати
Твій настрій мінливий і сльози,
Не буде на тебе кричати,
Й дурні "задавать вопросы".
«Я тебе дуже кохаю»-він скаже одного разу,
А ти: «Не кажи благаю,
Мені цю банальну фразу,
Бо я не така, як інші,
Мене ти цим не втримаєш,
Для мене вчинки значніші,
Зроби щось, чом ти чекаєш?!» .
Він довго буде мовчати,
А потім подивиться в очі,
Ти раптом захочеш кричати,
Кричати що духу,
що мочі: «Я тебе кохаю ,КОХАЮ,
Не треба нічого робити,
Єдиного тільки чекаю,
Що мене навчиш ти любити...»
Свидетельство о публикации №112082608207