Кохання втрачене давно
Не повернуть нам ті зітхання...
Є тільки Я і ти, і син;
І тільки Він наше єднання.
Ми пристрасті віддались почуттю,
Забувши розум десь далеко.
Теперь ми маєм гіркоту.
Роки дісталися не легко!
Що буде далі?- Воля Божа.
Але ж і самі ми творці!
Але ж неможна, може й можна,
Не витирати сльози на лиці.
Свидетельство о публикации №112082606993