Зоря

Сьогоднi так на серцi тяжко;
 Воно зжимається, болить...
 Та розумію цю безвихідь,
 І вже нічого не змінить.

 Сама собі начарувала
 Я долю тяжкую свою,
 Коли бажання загадала
 Я в небі на ясну зорю;...

 Тепер лишається чекати.
 Чекати щастячка свого.
 І знов ясну зорю шукати,
 Щоб раз бажання загадати
 На долю кращую свою.


Рецензии