Ще жива

Біль, зневага і страждання,
 Страх і сум в моїй душі.
 Ніжність, вічність і кохання...
 Гнів “забитих“ почуттів!!!

 Ясність; Ніч, - прошло останнє,
 Що так сильно берегла!
 Сльози, крики і прохання...
 Богу слава, ще жива!!!


Рецензии