Прошу укр. м

Іди,прошу тебе,іди
І більше не вертайся
Журбу свою сховаю під замки
Дістать її не намагайся.
Немає у душі моїй тепер,ні болю,ні страждання,
Візьми усе це ти собі,
Дарую на прощання..
Бери усе..бери - не цурайся!
Іди,прошу тебе,іди,
І більше не вертайся.


Рецензии