Русалки

ЧИ ІСНУЮТЬ РУСАЛКИ В ДНІПРІ ?
ЗУСТРІЧАЛИСЬ КОМУСЬ ОЧЕВИДЦІ ?
ТА ЗДАЄТЬСЯ НАПРОЧУД МЕНІ ,
ДІЙСНО Є У ВОДІ ТІ ДІВИЦІ .

АДЖЕ ЗІРКИ ВІДОМО - ЛІТАЮТЬ ,
КОЛИ МІСЯЦЬ НА НЕБІ СЕРПОМ -
ЯК РУСАЛКИ - В ДНІПРО ПОРИНАЮТЬ,
ТА ІЩЕ Й З ФАНТАСТИЧНИМ ХВОСТОМ .

ЛЮДИ КАЖУТЬ - ВОНИ ВИТІВНИЦІ ,
ТА УМІЮТЬ ЛЮДЕЙ ЧАРУВАТИ ,
ВСІ ГРУДАСТІ ,ЯК СНІГ БІЛОЛИЦІ ,
МОЖУТЬ ДОСМЕРТІ ЗАЛОСКОТАТИ .

ХТО КУПАВСЯ В ДНІПРІ СЕРЕД НОЧІ -
ЗВІСНО ЧУВ ДИВНИЙ ПЛЕСКІТ ВОДИ...
В НІМ ЗІРКИ - ТО РУСАЛЧИНІ ОЧІ ,
ДЛЯ КАЗКОВИХ СЮЖЕТІВ БАЙКИ .


Рецензии