Вишиванка

Як яскраво горить вишиванка!
Розцвітає то маком, то мальвами.
В ній мелодія ночі і ранку,
Зустріч стежки з дорогами дальніми...

В візерунках блищать сині роси,
Промінь сонця і пахощі поля.
Ніби вітер розчісує косу,
Вишиванка – для кожного доля...

Оберег, що ніколи не зрадить,
Чорнобривців букет і м’яти.
Сум і радість в життя провадить,
Але зло буде все відганяти.

Ти не змерзнеш у ній , не втомишся,
Набиратимеш сил, як від сонця.
Не хворітимеш і не зломишся,
Захищають узорів віконця.

Вишиванка – заквітчане поле,
Кожна квітка тебе зберігає.
Вишивай усім кольором долю –
Хай вона квітом щастя палає!


Рецензии
Інна!
Який гарний, вишиваний вірш!
З теплом, Геннадій.

Геннадий Сивак   15.09.2013 14:39     Заявить о нарушении
Дякую, Геннадію, Вам. Бажаю у житті найкращих кольорів.

Инна Шумовецкая   16.09.2013 23:48   Заявить о нарушении