Дiамант
Образ твій в обличчі Бога -
Навіки вписаний він у Ньому.
І завдяки тому, що ти так неустанно
Огранки створював болючі на мені,
Я діамантом дорогим у тій короні стала,
Що сяє царствено у Нього на чолі.
Свидетельство о публикации №112082408898