С праздником независимости!!!

Знаю я, что в каждом сердце, корни родины видны.
и послал Бог поздравление, в сердце для моей страны.

С ПРАЗДНИКОМ НЕЗАВИСИМОСТИ!!!

Віками ти боролось за свободу
За мову, віру, вишиванку .
Ти мати для свого народу
Твої лани співають з ранку.

Твоя калина краси символ
І мова, дзвенить, як джерельце
Моя красива Україна
Дарую тобі своє  серце.

Я щиро вірю, що сьогодні
Тебе шанують в цілім світі
Летять пісні твої народні
Пішли  по світу як ті діти.

24.08.12


Рецензии