Казкова красуня

Я принесла вам дітечки,
Сіробокі хмариночки.
Кольорові відтіночки,
Невимовну красу!

Полюбіть мене ніжную,
Щедру, добру, багатую,
Я вас в танок святковий свій,
Танцювать запрошу!

Вітерець на сопілці нам
Заігра файну музику,
А у небі високому,
Заспівають птахи...

Горобина чарівная,
Подарує намистечко
І по пір*ячку зкинуть нам,
Із небес, журавлі!

Почали відлітати вже
В свою дальню доріженьку,
Чути дзвінко у вирії,
Те сумливе " курли ".

Літо на відпочинок знов,
Потяглось по доріжечці,
Десь за гори високії
У далекі світи!

У луках й на стежиночках,
Вже жовтіє травиченька,
Де - ніде із земеленьки
Печориці зростуть.

Рано вранці росиночки,
Ізпадуть по краплиночці,
Ізмочить босі ніженьки
В тій водичці дадуть!

За селом в чистім полечку,
Протіка бистра річенька,
Де дівчата - чаклуночки
В ній пускали вінки.

Де берізка із кленечком
Ізкидають вже листячко,
Де вербиченька плакала
Кожен день навесні!

На горі, біля лісечку,
Ізібралися звіреньки,
Провести тепле літечко
І зустріти її.

Ту красуню казковую,
Кольорову чарІвницю,
Що несе барви різнії,
Листопади рясні!


Рецензии