Осiння дiвчИна

Припасайте парасольки,
Діставайте зі шкафів!
Королева, в танці " полька",
Хмари нЕсе і дощі!

Рукавом своїм де трусить -
Виростають скрізь гриби,
Пожовтіть траву примусить,
Листя зІрве на гіллІ!

Розмалює ліс і поле,
Розфарбує в кольори!
Принесе вітри і холод,
Підготує до зими!

Роздягне кущі й дерева,
Ввись здіймуться журавлі.
Полетять кудись далеко,
Гусі, в тепліі краї!

Неповторную картину
Виш'є гладдю по землі,
Жовто - красная дівчина
В золотавому вбранні!


Рецензии