Порада

Не ходи до нього без макіяжу -
Накричить, обуриться, двічі вмаже.
Що робитимеш тоді із синцями,
Що не сходитимуть місяцями?
Не ходи до нього не на підборах -
Потім утопатимеш у докорах,
Ніби не за райдером, не по зросту,
Ніби виставляєш його на посміх.
Залишай удома думки про війни:
Раптом він насправді не безнадійний,
Раптом зрозуміє одного ранку,
Що ти не лялька.


Рецензии