Осiни...

Осіни присутністю своєю
І безгнівним промислом навік
Те село, що, наче у кирею,
Загорнулось у глибокий сніг.
           Як йому там дишеться, живеться,
           Гнеться як вербово на вітрах,
           Конюшинно стелеться, сміється
           Сонячно —
                аж відпадає страх!..
Аж одна над ним і влада
Й воля —
Й нічого боятися мені,
Хоч стою самотній, як тополя,
В далині далекій, далині...
           Як не в клопіт, здумай і про мене —
           Осіни,
                з хуртечі понеси
           На Твоє весіннє,
           На зелене
           Свято неспалимої краси!


Рецензии
Маленька батьківщина! Яка ж вона сонячна і люба!!! Спасибі Вам за такий вірш!!!

Алла Грабинская   29.08.2012 00:09     Заявить о нарушении
Яка така "маленька батьківщина"? Не люблю, коли так кажуть!

Вадим Мусиенко   02.03.2013 23:24   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.