Heavy metal girl

Запев:

Ты мне приснилась.
Ты мне сказала,
Что ты балдеешь
Лишь от "металла".

Что без "металла"
Ты жить не можешь,
Но мою песню
Послушаешь тоже!

Припев (повторяется):

Heavy metal girl!
Living in my world.
Stay with me tonight,
Lady of my life!

Запев:

(в стиле "рэп"):

Stay with me!
I'm so glad!
Я тебе ужасно рад!
Песенку тебе спою
Очень нежно...
I love you!

(проигрыш).

Припев (повторяется):

Heavy metal girl!
Don't be so cold!
Kiss me in the night,
Lady of my life!

Запев:

Heavy metal super lady!
You're my darling,
You're my baby!
Be so kind! Be so right!
Be my lady of the night!

Припев (повторяется):

Heavy metal girl!
Living in my world.
Stay with me tonight,
Lady of my life!


Рецензии