Задушлива майже тропiчна нiч...

* * *

Задушлива
                майже тропічна ніч
Смог такий
Наче асфальт підвівся на повен зріст

І це вже не концтабір
І не карцер
А шурф шахти
Куди тебе кинули
                чорні полковники

1990


Рецензии