Чарiвниця - осiнь

Іде, ступає впевненно,
Фарбує деревця!
Травичку розмальовує,
Багрянеє дівча.

Зливає землю дощиком,
Вирощує гриби,
Здіймає в вирій голосно
Журавликів ключі.

Чарує ліс і полечко,
Садки і зелен - гай,
А літо з ясним сонечком
Зайшло за небокрай!

Над всім вона клопочеться,
Всіх хоче здивувать,
Красою неймовірною,
Усіх  зачарувать!


Рецензии