намагаюсь згадати укра нську

з ким ти ходиш?
від кого ти йдешь?
чи немає в тобі краплі жалю?
ти все далі від мене.
все далі.
я чекаю на тебе,
авжеж.
кожний ранок тебе я вітаю
серед іншої купи одеж.
твій сніданок давно остигає.
знов я слухаю, що ти верзеш,
так цікаво,що я позіхаю.
з ким ти ходиш?
від кого ти йдешь?


Рецензии