Хулиганка пошлая 23

"Фондоскоп"* намотав на "пенидло"**,
Наконечником клизмы крутя,
Я на "булки"*** намажу повидло,
Не сломить вам меня ни хрена (х-я)!

"Фондоскоп"*- фонэндоскоп,
"пенидло"* - пенис,
"булки"*** - ягодицы.


Рецензии